Tävlingsresultat och Mastersserien 2014/15

      Kommentarer inaktiverade för Tävlingsresultat och Mastersserien 2014/15

Hej !

Tävlingssäsongen 14/15 i den Svenska Mastersserien är nu tillända och snart väntar sommarlovet!

När alla tävlingar våra fäktare kämpat sej igenom i serien kan vi i klubben med stolthet titta på slutställningen där vi har top-5 placeringar i alla herrklasserna, Erik Björkbäck 3:a och pallplats i Yngre Ungdom, grattis Erik!!. Nils Björkbäck 4:a i Äldre Ungdom, Jakob Magnusson 4:a i Kadetter och 5:a i Juniorer. Riktigt starkt jobbat!

Dom sista tävlingarnas resultat:

April: A6-Masters: Där hade vi flera av våra fäktare igång, kul att så många ville tävla!! Några av resultaten, Erik Björkbäck 6:a i YU, Thore Lindqvist 19:e i ÄU, Ellinore Landeman 6:a i Kadett och 12:a i Juniorer, Jakob Magnusson 5:a i Kadett och 7:a i Juniorer, Hampus Gustavsson 15:e i Juniorer och Martin Nilsson 27:a i Juniorer.

Maj: USM i Karlskrona: Erik Björkbäck 10:a och Adam Björkbäck 26:a i YU, Nils Björkbäck 9:a i ÄU, Jakob Magnusson 3:a och SM-brons i Kadetter!

Maj: Malmö International (Seniorer): Per Orestig 29:a,  Jakob Magnusson 53:a och i lagtävlingen där Jakob Magnusson, Per Orestig och Örebrofäktaren Johan Lewin deltog togs en 11:e plats. Under tävlingen hölls också en ceremoni där Jakob Magnusson tilldelades Sydsvenska Fäktförbundets nystiftade stipendium ”för goda insatser och prestationer inom fäktsporten, träningsflit, gott omdöme och gott kamratskap både på och utanför pisten”.

I samma tävling deltog även vår f.d fäktare Johanna Bergdahl som numera tävlar framgångsrikt för FFF i Stockholm, Johanna stod för bedriften att vinna damklassen och ta NM-Guld!!  Ett stort grattis och vi önskar lycka till i kommande stortävlingen Senior-EM i Montreaux kommande helg.

Stefan Magnusson