Kommande tävlingar och resultat

      Kommentarer inaktiverade för Kommande tävlingar och resultat

Hej!   I November kördes tre tävlingar där A6-fäktare deltog, Aramis Cup i Höganäs,  Cadet Circuit i Helsingfors och Silvervärjan i Göteborg.

I Höganäs Masterstävling den 12-13/11 deltog Nils och Erik Björkbäck i Kadettklassen där dom placerade sig 6:a resp 10:a av 16 startande, Adam och Filip Björkbäck startade i Yngre Ungdom och tog en 5:e resp 9:e plats av 20 startande.

Nils Björkbäck åkte till Finland för deltagande i stortävlingen European Cadet Circuit den 19-20/11. Nils tog en mycket stark 30:e placering individuellt av 99 startande Kadetter ! Söndagen fortsatte med lagtävlingen där Nils ingick i det uttagna Svenska laget tillsammans med Hugo Pousette DIF, Gustav Lindvall Visby och Martin Fogeman SAF. Laget tog en fin 7:e placering av totalt 16 lag. Grattis Nils till en mycket fin insats i Helsingfors !!

Den 27 November var det dags för Silvervärjan i Göteborg, en ungdomstävling i mer avspänt format, viktigt för för våra yngre fäktare att få testa och kanske få mersmak att fortsätta ! Tre bilar med fäktare och föräldrar från A6 åkte till Göteborg, tävlade hade kul och avslutade med gemensamt middagsstopp på hemvägen!

Nästa tävling att anmäla sig till är Kungsbacka Masters i Aranäshallen den 21-22 Januari, behöver ha in er anmälning senast den 10/1, via hemsidan eller direkt till mej. Kostnad 200.- enkelstart, 350.- dubbelstart som betalas till A6 i samband med anmälan.

Tävlingsprogram: Lördag: Senior, Kadett, Yngre Ungdom. Söndag: Äldre Ungdom och Juniorer. Mer info finns på fencing.se och i vår lokal.

Hälsningar

Stefan Magnusson  tel 0735-130707