Nils Björkbäck uttagen till Kadett-EM !! Tävlingsresultat December-Januari

      Kommentarer inaktiverade för Nils Björkbäck uttagen till Kadett-EM !! Tävlingsresultat December-Januari

Hej!  Har resultat från fyra tävlingar där våra A6-fäktare deltagit, men före det ett STORT grattis till Nils Björkbäck som är uttagen till Kadett-EM i Plovdiv, Bulgarien !! Nils tillsammans med Martin Fogeman, Filip Eriksson och Hugo Pousette kommer representera Sverige individuellt och i lag.

För övrigt tredje året i rad A6 bidrar med deltagare i EM, dom två föregående åren har Jakob Magnusson representerat vår förening. Inte illa från vår lilla förening och ett kvitto att många gör ett gott jobb, inte minst våra tränare med Johan Bergdahl i spetsen!

Tävlingarna vi deltog i December/Januari:

Nils Björkbäck åkte till Köpenhamn och stortävlingen Cadet Cicuit 10-11 Dec. Individuellt blev det en 97:e plats av 165 startande. I lagtävlingen där Nils var uttagen blev det en 13:e plats av 26 lag.

Samma helg avgjordes SM i lag för Seniorer i Stockholm. Lag A6 representerades av Johan Bergdahl, Erik Bergdahl, Jakob Magnusson och Per Orestig. Resultat: En mycket god 5:e plats av 34 lagstarter!

14:e Januari var det stortävling i Stockholm. Världscupstävlingen SAF-Pokalen där Erik Bergdahl, Per Orestig och Jakob Magnusson deltog. Erik 27:a, Per 76:a och Jakob 71:a av 127 startande.

21-22 Januari hölls Kungsbacka Masters. I Yngre Ungdom tävlade Adam o Filip Björkbäck, kom 9:a resp 16:e plats av 27st. Erik Björkbäck 8:a i Äldre Ungdom av 33st, I Kadettklassen kom Nils Björkbäck 8:a och Erik Björkbäck 22:a av 35st. Nils Björkbäck startade även i Juniorklassen där han slutade 11:a av 29st.

Nästa tävling ut är Fäktmaran i Karlskrona 11-12 Februari, A6 kommer representeras där av Nils Björkbäck och Jakob Magnusson.

/Stefan Magnusson