Tävlingsresultat Örebro Masters och NM i Lettland

      Kommentarer inaktiverade för Tävlingsresultat Örebro Masters och NM i Lettland

Hej !  I Örebro Masters som gick den 15-16 Oktober deltog fäktare från A6 i alla herrklasser med 6 starter. Placeringarna för våra killar kommer här:

Yngre Ungdom: Adam Björkbäck 5:a och Filip Björkbäck 8:a av 17 startande. Äldre Ungdom: Adam Björkbäck på 15:e plats ( 42 startande). Kadettklassen: Nils Björkbäck på 9:e plats ( 51 startande). Juniorklassen: Jakob Magnusson på 6:e plats, Nils Björkbäck 29:e plats ( 51 startande).

Vi får även passa på att gratulera Sara Löfvenberg från Ljungby Fäktklubb som knep en Silvermedalj i Kadettklassen ( 17 startande)  !

I Nordiska Mästerskapen för Kadetter och Juniorer i Lettland kom Nils Björkbäck och Jakob Magnusson till start den 24:e September. I Kadettklassen tog Nils en 36:e plats av 88 startande och i Juniorklassen kom Nils 35:a och Jakob på 70:e plats av 102 startande.

Avslutningsvis ett stort grattis till Nils Björkbäck som uttagen att representera Sverige i två lagtävlingar framöver i Kadett-klassen, både i ECC i Helsingfors i November och ECC i Köpenhamn i December !!

/Stefan