Personuppgifter

Vad gör vi med era personuppgifter?

För att kunna driva vår verksamhet måste vi samla in en del personuppgifter om våra medlemmar. Personuppgifter är allt från småsaker som någons ålder till mer känsliga saker som personnummer och fotografier.

Föreningen vill samla in så få uppgifter som möjligt och med undantag för de medlemsuppgifter som vi behöver registrera i IdrottOnline tar vi givetvis bort alla uppgifter om någon om så önskas. Hör av er till styrelsen eller webansvarig så löser vi det så snart vi kan!

Här är en lista över de uppgifter vi samlar in och varför:

Medlemsregistrering

Här behöver vi kontaktuppgifter och personnummer. Kontaktuppgifterna behöver vi dels för att kunna skicka föreningsinformation via mail och saker som medlemsfakturor via vanliga brev. Personnummer behöver vi för att kunna registrera medlemmar i IdrottOnline, som är medlemssystemet som drivs av Riksidrottsförbundet.

Anmälan nybörjare

I detta formulär samlar vi in kontaktuppgifter tillsammans med ålder. Ålder behöver vi för att kunna avgöra vilken träningsgrupp som passar bäst!

Marknadsföring

Ibland vill vi lägga upp information efter ett arrangemang. Dessa innehåller ofta personuppgifter såsom bilder och namn på personer.

Anmälan till tävling eller andra evenemang.

När vi arrangerar tävlingar eller evenemang samlar vi in kontaktuppgifter samt vilken klass tävlanden ska delta i.

Kontaktuppgifter

På vår hemsida har vi Namn och kontaktuppgifter till styrelse och tränare.

Eventfäktning

Vid anmälan till eventfäktning tar vi endast emot de kontaktuppgifter som behövs för att vi ska kunna svara på förfrågan. Om betalning genom faktura önskas behöver vi även uppgifter för att skicka en sådan.

Anmälan nyhetsbrev

Om ni vill få information via e-post när nyheter läggs till på hemsidan så behöver vi spara er e-postadress