Alla träningar under sportlovet på Asecs

      Kommentarer inaktiverade för Alla träningar under sportlovet på Asecs

A6 Fäktning kommer under sportlovet att visa upp verksamheten på Asecs. Länk till Asces sida https://asecs.se/nyheter/sportlov-pa-asecs/

Vi kommer att hålla alla våra ordinarie träningar från lördag 10/2 till och med lördag 17/2 på Asecs köpcenter. Det är alltså ingen träning i våra vanliga lokaler. Eftersom vi måste anpassa oss till Asecs öppettider är träningstiden något förskjuten jämfört med våra ordinarie tider.

Klubben är tacksamma för alla som har möjlighet att stanna lite längre än ordinarie träning och hjälpa dem som vill prova fäktning. Detta är ett utmärkt tillfälle att göra reklam för vår förening och rekrytera nya fäktare till alla grupper! Följande tider gäller:

Lördagen 10/2
Kl. 10–12 ord. träning + prova på
Kl. 12–15 prova på

Tisdagen 13/2
Kl. 17–19 ord. träning + prova på
Kl. 19–20 prova på

Onsdagen 14/2
Kl. 17–20 ord. träning+prova på

Lördag 17/2
Kl. 10–12 ord. träning inkl prova på
Kl. 12–15 prova på