Framgångar i Sydsvenska Cupen!

      Kommentarer inaktiverade för Framgångar i Sydsvenska Cupen!

Våra ungdomar Gréta och Simon har haft ett framgångsrikt år i Sydsvenska Cupen. Tävlingsserien 2023–2024 avslutades i Helsingborg i lördags (27/4). Simon vann serien i värja U15 Herrar, medan Gréta placerade sig på en hedrande andraplats i värja U15 Damer. Även på seniorsidan var A6 Fäktning representerade och när säsongen nu kunde summeras blev det en fin 8:e plats för Arold.

Gréta på silverplats.
Simon stolt totalsegrare i cupen!

Så här beskrivs Sydsvenska Cupen på Svenska Fäktförbundets webbplats:

Sydsvenska Cupen är en årlig serie regionala tävlingar på sabel, florett och värja som genomförs för att såväl ungdomar som vuxna (U11-seniorer), främst från södra Sverige, ska få möjlighet att tävla i en serie som både syftar till att vara en spännande tävling i sig och att fungera som en introduktion och förberedelse för att delta i större, nationella och internationella, tävlingar.